Gafflad gris (fast ja, jo. Det låter trevligare med PulledPork). ). Men nu inför jul kan den köpas för ca 1300 och då var det liksom dags (vis av erfarenheten brukar hållbara saker och drömmar tendera att hinna bli ännu dyrare innan jag blir "handlingskraftig" nog. 1 flaska (ca 250 ml) BBQ-sås med hickory (alternativt blanda 1,5 dl ketchup, ½ dl vatten, ½-1 msk chipotlepastapasta, 1 msk farinsocker, ½ tsk mald koriander, 1-2 tsk mald spiskummin och ev. 1 msk whisky)
-) Och resultatet. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. -). Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
– I tortillas bröd med grönsaker (fotot). ). PulledPork. PulledPork, maträtten som hamnade på 3e plats bland de mest populära matsökningarna på google 2013
Pulledpork. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Lägg den sedan i en gjutjärnsgryta (med lock) som du hällt oljan i. En annan maträtt som är bra att förbereda innan som passar till en sådan tillställning är pulledpork
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Nu var det min tur att göra PulledPork. 1 flaska hickorysås (jag tog den med minst tillsatser i). ) 1. 1 flaska hickorysås (jag tog den med minst tillsatser i)
En dragen gris. -). Pulledpork är för dig som inte vet typ världens godaste och världens möraste kött. Hur dragen är grisen egentligen eller vart ska man dra den, vem drar den, varför och när ska den dras, om den nu ska dras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.