För ett tag sedan gav jag mig på att laga pulledpork för första gången. Jag har inte riktigt orkat ta mig tid för det då det ska vara i ugnen nästan en hel dag ( minst 8 timmar ) men är glad att jag gjort det nu då det var så otroligt gott
Dagens middag var förstås inte från den tidningen utan från 56 kilo, Pulledpork á la LCHFBarbequesåsDrygt 1 dl vattenDrygt 1 dl chilisås (Ica Ett gott liv är låg i sockerhalt) eller ketchup som är steviasötad0,5 dl äppelcidervinäger0,5 gul lök1 vitlöksklyfta1,5 msk worcestershiresås1 dl finhackad rotselleri1 msk dijonsenap1-2 msk honung1 msk oxfond eller 1 köttbuljongtärning1/2 msk paprikapulver1 tsk chilipulverev 1/2 msk liquid smokesalt, pepparFinhacka lök, vitlök, rotselleri. PulledPorkCa 8 portioner1,5 kg karré i bit1 gul lök1 hel vitlöksalt, peppar, chilipulver2,5 dl barbequesåsSätt ugnen på 125 grader
Pulledpork med coleslaw och pickladrödlök i tortillabröd är bland det godaste man kan äta. Och nu i denna ihållande värme så passar det yppeligt med kall mat
Idag testade jag pulledpork på fläskfilé, fungerade fint. PULLEDPORK , DRAGEN FLÄSKFILE (4 pers). Barnen gillar inte när jag blandar ihop köttet med såsen men jag tycker det blir godast
Ja, nu provade vi också Pulledpork. PulledPork. Tiden har avskräckt. Laga mat i 6 timmar. Fast nu "lagar man ju inte mat" utan ugnen sköter ju detta, men man bör ju hålla sig hemma/i närheten
Åhhh, vad gott och grymt att det lagar sig själv under natten så man kan äta det redan vid lunchtid Har velat testa pulledpork ända sedan det började ploppa upp på var och varannan matblogg i våras men det har bara inte blivit av
Idag har jag testat att göra PulledPork som är en rätt från amerikanska södern. Egentligen ska den ju göras i en riktig barbequegrill men här kör jag varianten i ugnen ist
Här hemma firar vi världens bästa pappa med hans favoriträtt pulledpork. Jag hade hört mycket om pulledpork innan jag testade det första gången och det var faktiskt så där gott som alla sa