Pulledpork är väldigt populärt just nu men något jag sett mer och mer på sistone är pulled beef. På morgonen satte jag igångCrockpoten och så stod den och lagade maten själv under hela dagen
Den hemgjorda BBQ saucen var inteheller fel. Eller gör som jag. Gör man pulledporki en vanlig kastrull skulle jag rekommendera att röra runt i botten då och då, samt ha lite koll på vätskemängden under tidens gång, men varför inte kasta in den iugnen då istället
Låt det gärna marinerai några timmareller över natten. Om du inte har en Crock-Pot gryta så kommer här ett recept på en god karré tillagatiugneni mellan tre till fyra timmar
Traditionellt sett så ska den innehållavissa saker, tex okra, paprika, chili,selleri och lök. På något sätt måste jag ha blivit påverkad av den senaste favoritfilmen här hemma
Vilket oväder. Har ni samma snöstorm som här. Skönt att jag handlade igår och att Leif tar hand om skjutsningentill och från hockeyn så jag får hålla miginne resten av kvällen
Ta bort locket från dinCrockpot Express och välj BROWN/SAUTÉ-funktionen. Ni är många som uppskattar och gillarmina recept, det tackar jag verkligen för
Fräs ilite olja i tex en traktörpanna eller en stekpanna med högre kanter som kan stå iugnen. Ficktips av svägerskan att man kan skära av ”stocken”, precis som mitten på en ananas – då behövs det intelika lång tidiugnen för resten mjuknar snabbare, men jag körde all in och gjorde inte det i dag
Kör iugneni ca. Blanda alla ingrediensernatill BBQröran. Gnidin köttet ordentligt med BBQröran. Häll iHeinz BBQsåsen i grytan, lägg därefter i det insmorda köttet
Fördelen med att göra den typ av pulledporki gryta med vätska är att du får en riktigt god såsbas, antingen för att servera till steken eller frysa in som soppbas
Redan vidniotiden på morgonen åkte griseniniugnen och där fick den stå i nästan niotimmar. Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledporki söndags
PulledPork. Jag kan dock avslöja att det inte ens kommer in på mintopplista över favoriträtter, och det är nog därför jag helt missat att blogga om det
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbiti en gjutjärnsgryta, sätta in den iugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Lägg fläskkarrén iCrockpoten. Har niinte en Crock Pot går det utmärkt att göra pulledporkiugnen, marinaden går att kryddas enligt eget tycke och smak även där
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.