Tips är att äta med grönsaker och creme fraish, typ som tacos Pulled chicken Du behöver samma saker som till pulledpork men byt ut köttet mot i en färsk kycklingGör så här Gör precis lika som med pulledpork, höj bara värmen till 170 grader och låt stå i ca 2 timmar
Har ni hört talas om det däringa Pulledpork. Det är inte klokt hur länge den trenden har hållt i sig. Inte konstigt att det blev en hit eftersom det är en jättebra rätt, men att den har fått hänga med så länge
Italiensk pulledpork. Jag antar att man kan kalla det det. Fläskkarré som får lagas så länge att köttet faller isär, fettet ger extra smak och saftighet
Gnid in fläskkarrén med cayenne, chili, paprikapulver och salt. Häll på rejält med grillsås och lite mangochutney och ställ in ugnen på 110 grader i en form med lock över natten
Det har ju varit en riktig hype med Pulledpork, så jag kände att det var dags att laga det jag med. Pulledpork 5 port. Pulledpork 5 port 1,25 kg fläskytterfilé