Gnid in fläskkarrén med cayenne, chili, paprikapulver och salt. Häll på rejält med grillsås och lite mangochutney och ställ in ugnen på 110 grader i en form med lock över natten
Jag älskar pulledpork men inte i någon sötsliskig barbequesås. Själv föredrar jag att göra min pulledpork i mörkt öl för att få en fyllig och god sky till köttet efter tillagningen
23 Aug. 08. 34. Ingefärskryddad skinkstek. 0kommentarer. God söndagsmorgon mina fina läsare. Japp, söndag idag och helger lider, som vanligt, mot sitt slut alldeles på tok för snabbt
Som jag berättade häromdagen så skulle jag göra en pulledpork i söndags. Det har cirkulerat runt en del recept på pulledpork i matbloggsvärlden men jag körde på Tina Nordströms recept som hon körde i sitt nya program "Tina på besök"
Pulledpork var något jag aldrig hört talas om innan jag läste om det hos Linda som har Kryddburken. Lät himla gott så receptet sparades och idag har vi testat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.