5 kruka persilja Lägg i inköpslista Måttomvandlingstabell. Ingredienser 400 g fläskfilé 1 st gul lök 1 st vitlöksklyfta 6 st champinjoner 1 st röd paprika 0
Rosta mandlarna i en torr stekpanna i ett par minuter. Låt stå i 10 minuter. Grädda i 175 grader i ca 25 minuter. Sätt tillbaka plåten i ugnen och låt torka i ca 40 minuter
Rödbetsjuice med ingefära och apelsin är min favoritjuice som jag pressar i min juicecentrifug. Dessutom skall rödbeta vara renande för kroppen och ingefära
Ett tips är att steka biffarna så dom får en fin och gyllene yta och sen låta dom gå klart i ugnen (125 grader) Biffarna är klara när dom släpper i från sig vätska, då blir dom saftiga och fina (svårt att säga exakt tid)
Alla har sitt goda men sen finns det ju bättre och mindre bra. Den här godingen var med in min tillbakablick i 2012. Viktigt är att den får vila i kylen i minst 3 h för att få den fasta konsistensen. Grädda i 175 gr i nedre delen av ugnen i 35 min. Låt ”stelna” i kyl i minst 3 h
Stek fläskfiléstrimlorna i smör i en wokpanna. Salta och rör ner currypastan på slutet av stekningen, rör tills currypastan smält och allt köttet fått ta del av den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.