stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Boken i sig har fått en del kritik för att den inte alls är så renlärigt paleo som den utger sig för att vara, men brödet väckte min nyfikenhet
Nu är det dax igen, städade kylen och kikade in i frysen som hastigast… hihi. Var en del flaskor som jag fick slänga och det gillar inte jag, så nu måste jag skärpa mig… första nyårslöftet
Jag har redan bakat det två gånger och det försvinner FORT. Jag blev lite förvånad första gången jag gjorde det eftersom konsistensen blir som en blandning mellan ljus sockerkaka och bröd
Salt & svartpeppar. Därför ska jag bli bättre på det. Salt & svartpeppar. Pensla med mer glaze och grilla ytterligare någon minut, akta så att det inte blir bränt
Som ofta med glutenfritt bröd är det bra om man låter det svalna helt innan man skär i det. Givetvis så åkte det ned ett antal skivor ut till skärgården och var gott som tusan till både västerbottenost och kräftor likväl som på morgonen
Misters rökplats med nya numren av "Allt om Whisky" och "Whisky & Bourbon". Nu kommer det ytterligare ett inlägg om inlagd sill, men vi lovar att det blir det sista på ett tag nu, i alla fall fram till julen nalkas
se – Naturlig mat, Hälsa & Träning. Vill man göra det ännu lättare för sig själv, skippa chokladen och rulla i kanel, eller skippa att rulla dem i något alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.