Ingredienser Portioner. 4 800 g potatis 3 schalottenlökar 1/2 dl hackad dill och persilja 1 - 1 1/2 msk kapris Sås 1 msk vinäger 2 tsk fransk senap 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 krm socker 3 msk raps- eller olivolja 1 msk vatten Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Smörj papperet med margarinet eller smöret. Krama ur dem med hjälp av händerna (Tips. lägg lite av morötterna i taget i en potatispress och krama ur vätskan med hjälp av den)
Denna vecka har jag haft fullt upp med annat och har inte haft så mycket tid för att blogga. Blanda ihop grädden, soltorkade tomaterna, vitlöken, basilikan, pepparn och smaka av med salt
Tillsätt salt och rejält med svartpeppar. Dressing. Skär potatisen i bitar och häll över dressingen. Dressing1 ägg 2 msk dijonsenap 1 msk vitvinsvinäger 1,5 dl olivolja, eller neutral rapsolja 1,5 tsk salt svartpeppar, nymald
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.