Snart stundar alla möjliga festligheter, våren brukar vara full av dem. Om en vecka är det ju påskafton, och sedan kommer Valborg, Första maj, konfirmation, bröllop, barndop, student och alldeles "vanliga" födelsedagsbjudningar och vårliga träffar i en strid ström
Nu var det länge sedan, ordentligt länge sedan. Jag ska inte tråka ut er med en lång uppdatering om vad som har gjorts och inte de senaste månaderna men jag kan säga så mycket som att huset är så gott som klart
Fliskt och fläscht. 2 kyckling filéer2 cm ingefära1 vilök1/2 tsk saltLimejuice+Glasnudlar1/5 dm gurka1 tomatnäve haricot verdes1 morot5 cm purjo+1 tsk socker (kan behövas mer smaka av)1 lime1 msk fisksås1/2-1 chilli beroende på hetta1/2 kruka koriander1 vitlökSkär kycklingen i mindre bitar
I helgen gjorde jag och Micke en fantastisk middag till en utav de där sommarkvällarna då man kunde sitta ute hur länge man ville i t-shirt och det blev liksom inte kallt