Fransk potatissallad
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • fast potatis
  • 1 gul lök, hackad
  • 1 fransk senap
  • 1 vinäger (valfri sort)
  • 1 matolja tex raps- eller solrosolja
  • 1 salt och vitpeppar
  • 1 kapris och skivade rädisor1. Koka potatisen med skal. 2. Hacka under tiden lök och vispa ihop dressingen: vispa senap och vinäger och tillsätt oljan försiktigt. Smaka av med salt och peppar och ev kapris. 3. Häll av kokvattnet och låt potatisen ånga av. Skala potatisen när den svalnat något. 4. Skär i skivor och blanda försiktigt med lök och dressing. Om potatissalladen känns för stabbig så rör ner några matskedar kokande vatten.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.