Potatisravioli med svamp
Emmas vegoblogg
Emmas vegoblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 16 st
  • 2 bakpotatisar, skivade i tunna skivor (det behövs 32 skivor)
  • 50 g mjölkfritt margarin
  • 200 g blandad svamp (vi använde vanliga champinjoner, skogschampinjoner, portabello och ostronskivling)
  • 100 g scharlottenlök
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk vitpeppar
  • 1 msk mjölkfritt margarin
  • Svamp
  • 1 citron, rivet skal
  • ½ finhackad vitlöksklyfta
  • 1 kruka persilja, finhackad
  • 1 msk olivolja
  • 200 g blandad svamp (vi använde vanliga champinjoner, skogschampinjoner, portabello och ostronskivling)
  • 1 scharlottenlök, finhackad
  • 2 msk olivolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.