Stuvad svamp
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Färsk svamp
  • Ca: 1 liter svamp
  • rensad färsk
  • en sort eller blandade
  • 2-3 msk smör eller margarin
  •  
  • Djupfryst svamp
  • Ca: 200 g champinjoner
  • färska eller djupfrysta
  • 2-3 msk smör eller margarin
  •  
  • Burkkonserverad svamp
  • 1 burk svamp (ca 200 g) i skivor eller bitar
  • 2-3 msk smör eller margarin
  •  
  • Torkad svamp
  • Ca: 25 g svamp
  • torkad (1-3 dl
  • beroende sort)
  • + 5 dl vatten
  • 2-3 msk smör eller margarin
  •  
  • Stuvning
  • 2½ msk vetemjöl
  • 2 dl svampspad + mjölk
  • 1 dl grädde
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk soja
  • äkta
  • Vitpeppar eller svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.