Krydda med hälften av saltet och övriga kryddor. Blanda med yoghurt och smaka av med salt och peppar. Stek potatis och lök i smör, ca 15 min, tillsätt spenaten och låt den steka med någon min. Grädda i mitten av ugnen 20-30 min tills potatiskakan har stelnat
Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. Smörj 4 små portionsformar med smör och fördela blandningen jämt. Toppa medmed den rivna osten och baka i ugnen cirka 20-30 minuter, 175 grader
Börja medpotatiskakan. Potatiskaka. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Lyft bort morteln, fatet och översta papperet och låt potatiskakan få lite färg
Den här jättegoda potatiskakan blir ett perfekt tillbehör till framförallt fisk, men även till kött. Den klarar sig också bra på egen hand som vegetarisk rätt, tillsammans med en matig sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.