Porterkaffe med yoghurt och ingefära
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • porteröl
  • 1 kaffe
  • 1 farinsocker
  • 1 vispgrädde, varav 1 dl till topping
  • 1 naturell yoghurt
  • 1 kakao
  • 1 malen ingefära1. Brygg kaffet.2. Lös upp farinsockret i det heta kaffet och kyl det snabbt (annars kan det bli beskt).3. Blanda alla ingredienser i en bunke och vispa ihop med elvisp eller blanda allt i en blender. Spara lite grädde till toppingen.4. Häll upp i passande glas, toppa med löst vispad, osötad grädde och garnera med ingefära och kaffebönor.5. Servera kall med en sked till. Drinken går bra att gör på förhand och bara toppa upp innan servering.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.