Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka med kardemumma, kanel och en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
4 ca 800 g benfri skinkstek 2 äpplen ca 3 cm färsk ingefära 2 gula lökar 12 urkärnade katrinplommon 1 dl koncentrerad äppeljuice 3 dl vatten 1 tsk salt 1 krm peppar 1 köttbuljongtärning Lägg till i inköpslistan
Så länge ska jag njuta av den här juicen med rödbetor, ingefäraoch äpple – SÅ GOTT. Den är verkligen helt makalöst bra så det ska bli otroligt roligt att få tipsa om en så bra, smidig och snygg produkt
Smaka av med salt och peppar. Börja med att dela revbenen i mindre bitar. Lägg i ingefära, soja, HP-sås, worcestersås, kryddor och köttbuljong i grytan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.