Fylld portabellomed bacon och ost. 6 st portabellohattar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. 6 st portabellohattar
IngredienserCouscous, fullkornGrönsaksbuljongCitronsaftPurjolök, strimladRöd paprika, hackadBladspenatParmesanCashewnötterFetaostGör så härKoka couscous tillsammans med grönsaksbuljong
Rör runt i couscousen med en gaffel och blanda i tomatpurén. Häll på olivolja, citronskal och citronjuice och smaka av salladen med havssalt och nymald svartpeppar
Koka upp vatten tillsammans med buljongtärning och smör. Avsluta med några varv med pepparkvarnen. Det här blir riktigt gott och passar bra på buffébordet eller till exempel till grillat
Igår gjorde jag en matig couscoussallad av det som fanns hemma och serverade med en kall vitlöksås. Lägg korvbitar, champinjonskivor och den strimlade paprikan i en stekpanna tillsammans med lite olja och fräs en stund tills allt har fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.