Fylldportabellomed bacon och ost. 6 st portabellohattar. Några skivor ost (valfri)Ta en sked och rensa lite i svampen, fyll med bacon och kvibille jämt fördelat, toppa med osten och kör i ugnen på 225 grader i 15 min. 6 st portabellohattar
Fylld gratinerad portabello – Portabellofylldmed vitlök, persilja, pankoströbröd, parmesan och lite smör strösslade med pinjenötter serverad på en bädd av späd grönkål och ugnsbakade cocktailtomater
Arancini di riso - risottobollar fylldamed ost. Istället för att värma upp dina tråkiga rester i micron - något som vi alla vet är lika med en middag som är exakt noll procent rolig - så försök komma på sätt att förädla och förvandla resterna
Vi åt fläskfilén med smörstekta portabello och dragonmajonnäs. Här är recept på Helstekt fläskfilé fylldmed salami, parmesan, basilika och italienska kryddor
Potatis- & zucchinigratäng meditalienskaostar – en mer fast gratäng med skivad potatis och zucchini med mindre grädde än vanligt och med mycket parmesan och en del mozzarella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.