Vitlöksdoftande portabello fylld med spenat, vita bönor och pinjenötter
www.foodfolder.se
www.foodfolder.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 st medelstora portabellosvampar, ca 70 g styck
  • 0,5 tsk liten gul lök
  • 2 st vitlöksklyfta
  • 1 msk färsk timjan
  • 65 g färsk spenat
  • 1 msk bladpersilja, hackad
  • 100 g kokta vita bönor
  • 0,5 tsk salt
  • 1 tsk rapsolja
  • 1 msk riven parmesanost
  • 20 st pinjenötter
  • Ingredienser 3 st medelstora portabellosvampar, ca 70 g styck Fyllning: 0,5 tsk liten gul lök 2 st vitlöksklyfta 1 msk färsk timjan 65 g färsk spenat 1 msk bladpersilja, hackad 100 g kokta vita bönor 0,5 tsk salt 1 tsk rapsolja Topping: 1 msk riven parmesanost 20 st pinjenötter Skriv ut

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.