Pocherade ägg. Underbart gott med pocherat ägg till fisk. Pocherade ägg. Hoppas ni får en bra nyårsafton så ses vi nästa år med nya recept och en nystart
Servera fisken med ex. Koka upp 1,5 liter vatten med 3 tsk salt, några persiljestjälkar, ½ skivad gul lök och 1 skalad och skivad morot i 15 minuter. Lägg i 4 bitar torskrygg, lägg på locket och drag kastrullen åt sidan. Efter 2–3 minuter är fisken lagom kokt och skivig, ta upp med hålslev
Sillahallens torskryggmed bacon och gräslök. Jag ska nog villigt erkänna att jag inte är den bästa på att exprimentera med smaker och fisk i mitt eget kök
En god rätt som både barn, tonåring och vuxna åt med god aptit. Lägg ovanstående smörblandning i en ugnsfast form, som ni sedan lägger torskryggsfileerna ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.