Underbart gott medpocheratägg till fisk. Servera fisken med vitvinssås, ägg och pressad potatis. Hoppas ni får en bra nyårsafton så ses vi nästa år med nya recept och en nystart
Kan dröja lite med nya inlägg nu då jag reser bort både denna & nästa helg, får se o jag hinner med nått nytt emellan, annars finns det ju lite å ta av här i bloggen
Servera fisken med vitvinssås, ägg och pressad potatis. Smaka av med salt och citronsaft. Knäck ett ägg i taget i en kopp och låt det försiktigt glida ner i vattnet
Krydda fisken & lägg på fisken på såsen. Jag är ju en person som helst äter färsk fisk men torskryggen som man köper fryst i bit från tex Findus är helt ok & det blir ju lite mer ekonomiskt
Plocka upp äggetmed en hålslev eller liknande och låt rinna av på en kökshandduk. Fräs lök och vitlök i smöret i en liten kastrull på medelhög värme tills den blir genomskinlig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.