En kryddig plommonsyltmed ingefära, kardemumma och kanel. Min plommonsylt blev tjockare i konsistensen - därav nyfikenheten ifall jag hade kokat marmelad, jag vill ju inte skriva fel här, haha
Så en smoothie fick det bli med grekisk yoghurt, banan, några frysta jordgubbar, kanel och proviva…. Denna gång var det en hel förpackning med plommon, åh det skulle bli sååå gott, ha skulle äta HELA tiden bla bla bla
Rör ner smöret och mjölet väl blandat med de torra ingredienserna. Smörj och bröa en långpanna, häll i smeten och strö på kanel och ( kardemumma ) efter eget tycke
För att få lite härliga smaker så kan du testa att tillsätta några goda kryddor såsom tex kanel och kardemumma men tror även det blir gott med ingefära och kanske till och med pepparkakskryddor, bara att testa
Den här gången blev jag sugen på äpplen och smaksatte en sockerkaka medkardemumma, kanel och en liten hint ingefära innan jag stoppade ner en äppelklyfta i varje "vinge"
Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela på Twitter (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att maila detta till en vän (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Inkokta äpplen med Vanilj, Kanel, Kardemumma & Stjärnanis
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.