Där kompenserades verkligen att vi varken har höst- eller sportlov. Därför vill jag nu bara att skolan ska börja igen, så att man kan komma igång lite igen
Att gurksäsongen är slut är vi fullt medvetna om, men det kommer väl förhoppningsvisflera tillfällen att göra inläggningar då detta receptet kan komma väl till pass
Hemgjord trillingnöt, nu behövervi inte sörja längre. Apropå praliner så måste den mest omtalade pralinen just nu vara trillingnöten, denna underbara chokladbit ska ju nämligen försvinna ur den klassiska chokladasken och därför tänkta jag ta tillfället i akt att visa hur enkelt du kan gör dina egna
Nä, vi tröttnar aldrig. Vi brukar storhandla på Willys och ibland har deras svenska ekologiska fläskfilé vara slut men då brukar vi åka till någon annan affär och handla den isället för att köpa den danska eftersom vi upplever en så stor skillnad i smak och konsistens
Tidningen gillade vi, har redan hittat flera recept som vi är sugna på att prova eller vad sägs om Fikonbröd med krossad svartpeppar, och chokladbräck med oreos och polkagrisar
Nu vill jag få bort det allra juligaste pyntet här hemma och istället få det lite mer sobert. Hon hade även dukat fint och visade ett trevligt tips på servettvikning
När vi var alldeles nya som matbloggare så skrev vi om ett recept på den absolut godaste citronsorbeten som vi smakat och nu tycker vi att receptet förtjänar både en återbloggning och ett foto
Med lakritspulver från Ramlösa Lakrits finns smaken kvar i munnen i fler minuter efteråt. En laktitsdag som denna villvivisa upp våra senaste smaksensationer
Vispa samman dessa ingredienserna och tillsätt. Ibland är snabb energi det man behöver, som till exempel på eftermiddagen när det bara är en liiten stund kvar på jobbet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.