Sänk till 125 grader när du sätter in pannkakan. Vispa äggen, tillsätt hälften av mjölken, mjölet och saltet, vispa till en slät smet och tillsätt resten av mjölken
), de blir som små kolaaktiga munsbitar när de rostat i ugnen. Härliga måndag - jag bjuder på sallad. Jag gjorde en vacker och matnyttig sallad på en mix av små späda blad, gurka, granatäpplekärnor, finskivad blekselleri, avocado, salladslök, edamamebönor (har alltid i frysen, urbra salladsmat) och till detta - kryddsmör
Flera av er har senaste tiden gjort dom här snickersbitarna somjag postat recept på tidigare. Personligen gillarjag dom allra bäst när dom är så här släta och fina och bara smälter i munnen
Jag kommer att köra två klasser under våren. Vårschemat på träningsanläggningen- Fitness24Seven - där jag är gruppträningsinstruktör är snart spikat. På onsdagar (som vanligt) kommer jag att köra Intense Strenght 45 min och Box 75 min
Såsen skall koka ganska så länge och nu som då röras om. Lägg därefter den stekta och avkylda kycklingfilén över svampblandningen, rulla ihop smördegsplattorna till vackra paket, ( det gör ingenting om ändorna inte sitter ihop, huvudsaken är att paketet håller ihop) pensla paketen med ett uppvispat ägg
I ett veganskt recept jag har utgått ifrån används kokosmjölk, maizena och mjölkfritt smör. Och som med en stor del av den traditionella franska matkulturen skiftar rätter och bakverk i utförande beroende på region, finns även briochen i en mängd olika varianter
Vi vuxna redan hunnit mumsa en god start och jag får glädjen att ta över ett gäng glada familjer. Hade tänkt mig en sallad till men det regnade ute så det fick bli äggnudlar i stället
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.