När smöret börjar fräsa lite tar du bort stekpannan från värmen ochläggerner potatisarna. Strimla salladslöken och blanda ihop resterandeingredienser till marinaden
Rabarber- och jordgubbspaj med smak av kanel och försommar, perfekt till jordgubbssäsongen. Lägg i smöret, skuret i bitar och arbeta ihop till en smulig deg
salt och peppar efter smak. Dela endiven och skölj den. sardeller. Lägg upp på fat och strö över laxen, toppa gärna med lite krutongeroch någon trevlig ört eller krasse
Tack vare närheten till Centarl- ochSydamerika så blir inspirationen ofta influerad av just det. En del har en klar soppa och en del har “blended”, själv föredrar jag den senare
Har nu en glutenfri frukost”flinga” som vi serverar med bikaka och yoghurt. Det är helt fantastiskt vad man kan göra med det och den passar till frukost, lunch och middag
Strimla lite kål och stek den på hög värme tills den börjar ta färg och få en knaprig yta, strö över brunt farinsockeroch häng av den från fett i en finmaskig nätsil
När man hör ochtänker på USA och speciellt då Texas, är bland det första som poppar upp i huvudet givetvis JR Ewing (jag har faktiskt träffat Larry Hagman dagarna innan han tyvärr gick bort), Bobby, Pamela, Sue Ellen
Detta var en rätt som jag gjorde ochserverade i restaurangen som smakprov en sk. Det betyder ju inte att den inte passar in någon annanstans eller i ditt kök
Ta mig inte fel nu, jag älskar det franska köket ochgrunderna är extremt viktiga att kunna. Men man ska aldrig sluta vara nyfiken och det är jag än i dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.