Lite synd, för det var både snyggt och gott om jag får säga det själv. ) Idag har det varit riktigt söndagskänlsa, med en lång och lite sen frukost, lite pulkaåkning med barnen och film med lördagsgodis
Oliver var snäll och hjälpte mig skiva dem, och eftersom vi skulle äta lite kvällsmat med så tyckte jag det passade bra med en omgång amerikanska plättar till de nygjorda jordgubbarna, och en klick vaniljvisp på känns ju oerhört lyxigt dessutom
Det här är verkligen en enkel vardagsmiddag närinspirationentryter och kylskåpet ekar tomt. I vanlig ordning när jag känner så brukar jag försöka utmana mig själv att laga något av det som faktiskt finns
Vaknade tidigt idag och sitter vid köksbordet bredvid kaffekokaren som gått varm sedan en timme tillbaks och blickar ut på en himmel som ser ut att kunna leverera en hel del regn
Och fler bottnar lär detbli då det väntas ganska mycket folk. Det recept jag oftast använder mig av när jag ska baka gräddtårta eller prinsesstårta är det som följer nedan
Jag är ju höggravid och riskerar mycket med att bli magsjuk så därför Micke fick hjälpa henne. Det är det värsta jag vet och något jag tar på stort allvar
Fårdet vara en vinbärskaka med lime och kolaglasyr. (publiceras ej). Tacksam för det. Det går bra att halvera receptet och baka i en mindre sockerkaksform
Annat får vänta att bakas till dagen innan avfärd. Ska bli spännande att se hur det funkar. Tempereingen gör att chokladen krymper något så att skalen lossnar från formen och att chokladen blir blank och fin
Här om helgen, vilket är svårt att definiera exakt närdet kan ha varit, bläddrade vi i boken Lördagkväll av Håkan Larsson och gick all in närdet gällde hans komposition
Har hört att det kan fungera att lägga i några råa potatisar som får koka med ett tag och suga upp saltet, men har personligen lite svårt att tro att det är speciellt effektivt
Hittade då detta tips på vad man kan göra med en bit brie. Skär bort det yttersa skiktet på osten och toppa med tunnt skivad vitlök, rikligt med olivolja, salt och pepper
Jag lovade er en valborgsdessert och här kommer den. Jag fick Roy Fares bakbok Sweet i julklapp av Jimmys lillasyster och sen dess har jag väl bläddrat fram och tillbaka i den ungefär 100 gånger men inte tagit mig för att göra någonting ur den, men på
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.