Må så varaatt man inte är så förtjust i mandel mendet är vad det skall va. I morgon utlovasdetglutenfria faslagsbullar så kika in då om ni är intresserade
Kanske är detovanstående kaka, eller någon av alla de andra bakverk jag provsmakat och bakat under tiden för trädgårdscafeet som fick jeanstyget att kännas extra tight
Nu är det väl hög tid att ni får lite mer recept av mig här bloggen, inte sant. Nu blev det så att jag använde denatt linda in kycklingfiléer i och tillaga i en (förlåt att jag säger det själv) mycket god sås
och det mest underbara är attkärleken växer med varje dag. Gröp ur kokosmassan, lägg den i enliten skål och värm i mikro så attden blir till vätskan, alltså kokosgrädden)
Det är inte ofta jag lagar mat med korv för jag är helt enkelt inte jätteförtjust i det, men ibland gör jag undantag för det finns vissa korvrätter jag tycker om
Alltså enbotten som smakar som härliga kolakakor och en krämig kladdkakefyllning, tillsammans med grädde och bär så blir deten riktig hit… eller snarare en homerun
Detfortsatteattvara såhär OTROLIGT FINT. När vi hade suttit ute ett tag och öppnat en varsin öl, spelat några omgångar vändtia och bara andats och njutit av eftermiddagsluften tyckte vi det var tid för att börja med middagen
Nåja, det här är en artikel jag skrev för lokaltidningen förra månaden, det var jättefint då och vi tänkte attden "riktiga" sommaren inte ens börjat än
Det blir för dyrt för tillverkarna att använda just äkta ingredienser och måste därför fylla ut innehållet för attdet över huvud taget ska likna den produkt som det är tänkt attvara
Alltså ledes får ni även ta del av receptet på brödet som ligger vid soppskålens sida. Vi fortsätter vara flitiga med att lägga vegetarisk mat på våra tallrikar minst en gång i veckan och vid dennatiden på året blir det oftast soppa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.