Förrätten blev en variant på den klassiska lufttorkadeskinkanmed melon. Det är måndag idag - men semester, så vi bestämde oss för att lyxa till det liet med en god trerättersmiddag efter att barnen gått och lagt sig
Bred ut tomatsås och fördela ost (ca 100 gram), oregano ochskinka över. Skär rullen i 10-12 delar och lägg dem med snittytan upp i pappersformar eller på plåt täckt med bakplåtspapper. Strö lite extra ost över och grädda ca 10 min. 120 g Rökt Skinka
Pensla pizzabullarnamed olivolja, strö över oregano och riven parmesan. Lägg pizzabullarna på en plåt med bakplåtspapper under - gärna i bullformar i papp
Lägg upp på ett fat men skinkaoch skvätt på LITE olivolja. Skala och dela melonen i bitar. Skinkaoch melon (4 portioner). 200 gram prosciutto (eller annan lufttorkadskinka)
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarellaoch (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Vispa ihop äggen med yoghurt och vatten, och blanda ned tillsammans med oljan. Jag hoppas att du hittat något frestande bland mina tidigare fiskrecept - tomatströmming, torskrygg med pestotäcke, gravad lax, ugnsbakad lax med Bostontäcke, örtpanerad havskatt - för idag tänkte jag i stället bjuda på något helt annat
Den här gången gjorde jag ostinbakade hörn och så hade jag rökt skinka, färska champinjoner, körsbärstomater ochmozzarella på min pizza, som jag sen toppade med ruccola blandad med parmesan och så lite nymalen svartpeppar ovanpå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.