Ett saftigt och mjukt brödfylltmed örter, ost och grönsaker. Klä en brödformmed bakplåtspapper. Konsistensen på detta bröd är lite som en kaka, saftigt och mjukt
Köttet är platt fyllningen påbörjad medskinka, mozzarellaoch (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Rulla ihop och lägg med skarven ned på en plåt med bakplåtspapper. Skär några snitt med en vass kniv. Strö över hackade oliver, hackad mozzarellaoch basilika
Jag har för övrigt avlivat min surdeg nu för vi äter inte så mycket bröd så det finns en hel del i frysen plus att jag tänkte dra ner lite på kolhydraterna
Vik ihop kycklingen och ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Mat som äts utomhus smakar oftast alltid mycket godare, ta till exempel grillad korv medbröd. En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater
Nu är det ju inte alla som gillar smaken av tryffel, men då löser man det på enklaste viss genom att lägga på vanlig salami istället - eller varför inte lufttorkadskinka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.