Man slipper gischa på med ägg och gör istället en blandning av philadelphiaost och västerbottensost. Klicka på rom, hackad lök och lägg dit en dillkvist på varje
Skala och dela melonen i bitar. Lägg upp på ett fat men skinka och skvätt på LITE olivolja. Skinka och melon (4portioner). 200 gram prosciutto (eller annan lufttorkad skinka)
Melon- och jordgubbssallad. Det behövs inte så mycket för att bli mätt en varm sommardag, räcker gott och väl med en matig sallad, några skivor lufttorkad skinka och en bit bröd
Rör ihop med pesto och blanda sedan runt pastan med salladen. Tycker att ni borde testa så snart som möjligt och passa på att äta utomhus innan Sverige ger upp våren och återgår till februariväder igen
Sallader av olika slag hör sommaren till och går att variera i all oändlighet. Mina krutonger som jag gjorde tidigare under dagen kom till användning och gjorde salladen lite mer mättande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.