Det där med pizza då alltså… Pålägg finns ju i så många olika varianter så det knappt är sant men välj dina favoriter, använd en god ost och en varm ugn så är det inte mycket som går fel
Blanda blomkålsmjölet med resten av ingredienserna till pizzabotten. Jag insåg det nu och tänkte att det är ett perfekt läge att lyfta upp receptet och publicera det på bloggen igen nu när hösten börjar närma sig
Tänk på att om du använder färdiga bröd som tortilla, tunnbröd eller hönökaka så ska de inte gräddas så länge, bara så pass att osten smälter ochpizzan ser fin ut
Och lämnade kvar osten i kylen. Jag har tidigare gjort pizzabottenpå blomkål, men ska erkänna att jag tycker det är svårt att få dem att hålla ihop - om man inte vräker ner en massa ost som smälter och då fungerar som klister
Förresten, det har inte precis svämmat över av grilltips från er. Den föll alla i smaken, och jag kom på att jag ju faktiskt kunde använda precis samma botten till en pizza
Fyll på med de frästa grönsakerna, den strimlade skinkan och överst osten. Toppingen på den här rustika pizzan består av aubergine, zucchini, lök och chili som man fräser ihop i stekpannan med olivolja till en röra
Pizzadegen blev härligt knaprig i bottenoch kantrer som blev sega och fluffade upp. Baka ut degen på ett mjölat bord, placera degen på en mjölad pizzaspade, (följde med min sten), toppa med tomatsåsen och din egen topping
Efter arbetsdagen åkte vi och köpte jordgubbar på den vackra gårdsbutiken Stenladan i Algutsrum, där fick jag se alla de bönsorter som odlas på Öland, den karga jorden och varma klimatet är perfekt just för bönodling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.