Fast handla mat måste jag göra förstås, ikväll ska det bjudas på middag igen och jag funderar som bäst på vad jag ska laga till, så här lite innan frukost med kurrande mage
Dinkelmjölspizzamed en botten av dinkelmjöl, vatten, olivolja, blå jäst och lite salt. Jag gjorde två olika – en med dinkelbotten och en medblomkålsbotten
En stor fördel medpizza är att det är så lätt att anpassa till var och ens egen smak. Självklart blir det mer som en riktig pizza om du använder pizzadeg men det är inte så dumt med de färdiga kylda degarna som finns
Pizzapå sötpotatisbotten med majskräm och stekt lök (vegansk & glutenfri). Jag har tidigare gjort pizzabottenpå blomkål, men ska erkänna att jag tycker det är svårt att få dem att hålla ihop - om man inte vräker ner en massa ost som smälter och då fungerar som klister
Ni vet hur jag brukar göra pizzapåblomkålsbotten. lägg dem i blöt när du gör din frukost, så är de redo när du kommer hem från jobbet, ochpizzan blir klar på ett kick
mozzarella i botten (spara lite till att toppa med), tomathalvor med snittyta uppåt, skivade champinjoner, kronärtskocka, skinka och slutligen kvarvarande mozzarella
Bred ut tomatsåsen över pizzabottnarnaoch lägg på mozarella och riven ost. I min värld är mix något man bara ska behöva tillsätta lite vatten eller möjligen smält smör och röra ihop, men den här pizzamixen kräver lite mer jobb
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.