Hetta upp olja och låt den flisade/hackade vitlöken bli lätt brynt. Den föll alla i smaken, och jag kom på att jag ju faktiskt kunde använda precis samma botten till en pizza
Hemgjord tomatsås (krossade tomater, vitlök, timjan, oregano, salt & peppar). Men inte vilken pizza som helst, en nyttigare variant med en botten baserad på kikärtsmjöl och proteinpulver
Ta ut dem ( OBS oljan är kok het). Hej på er snyggingar. Hur som helst så har Fanny kommit på att man kan göra egna chips och det blir så sjukt gott och är så himla enkelt
Förra helgen besökte jag Mitt köks matmässa alltid lika trevligt på deras mässor, vikten att få prova saker som inte hunnit komma i handeln än är alltid trevlig, men även saker man ha sett förbi och fått en ny aha upplevelse för
Hemgjord bar i burk med karta över pisterna i Chamonix. Liknande bars som man kan köpa i affären innehåller oftast en massa tillsatser för att försöka dra ner på de dyra ingredienserna (nötter, fröer och torkad frukt) och de bars som är bra kvalitet håller ofta ett mycket högt pris
Ikväll blev det pizza till fredagsmiddag. Platta ut på ett bakplåtspapper. Den smakade inte ens blomkål utan blev som en tunn härlig, smakrik och alldeles underbar pizzabotten
Ta ut den heta plåten från ugnen och för försiktigt över bakplåtspappret med pizzorna på den. Efter vårens alla turer med biltvätt, räfsning och fotbollsturnering passade det med lite pizzapå menyn
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.