Så här gör du pinchos. Toppa med nötter. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Räkna med 3–5 pinchos per person. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar
Så här gör du pinchos. Toppa med nötter. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Räkna med 3–5 pinchos per person. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar
Pinchomed parma, ost och melon. När vi var i Spanien för några veckor sedan så ”levde” vi på pinchos. Detta är en superenkel och supergod variant som serveras med ett glas bellini
Lite segare vita, men en riktigt god gula, med något annorlunda smak än hos vanliga ägg. Rökt småfisk Füme hamsi, eller rökta sardiner är en av favoriterna bland Turkisk Meze
Gör marinaden genom att blanda olivolja med alla andra ingredienser. Lägg sardiner på en ugnsplatta. Under grillningen, se till att ofta pensla fisken med marinaden som du har kvar
Nedan är La Gazelles Rataouille medsardiner. Ratatouille är en fransk grönsaksröra som ursprungligen kommer från Nice med tomat i basen, lättstekt vitlök och grönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.