Jag gjorde den efter ett recept ifrån Authentic Mexican och jag är väldigt nöjd med resultatet. Mexikansk chorizo är oftast färsk till skillnad mot spansk chorizo som oftast är lufttorkad
Vi vill ha en tunn och spröd pizza, som man kan äta med fingrarna, utan bestick. Lägg nu pizzabotten på bakplåtspapper och fördela riven ost på botten, lite tunt skivad chorizo, skivad pepperoni, små tomatklyftor och små klyftor från rödlök
Då har vi kommit till vår andra Tapas-rätt som är en variant med karameliserad Chroizo-korv. Lägg ner skalade vitlökslyftor som du krossat lite lätt med handen eller en kniv
Så här gör du pinchos. Toppa med nötter. Pensla brödskivorna med Arla® smör-&rapsolja. Räkna med 3–5 pinchos per person. Färdiga pinchos kan förvaras i kyl 2 timmar
Stek korven och stäng av plattan (får inte vara för varmt) och blanda ner den kokta pastan med sparrisen och ägg gulorna och salta och peppra och strö över parmensanost
Pinchomed parma, ost och melon. När vi var i Spanien för några veckor sedan så ”levde” vi på pinchos. Detta är en superenkel och supergod variant som serveras med ett glas bellini
Grillad chorizomed krämig kronärtskocks-sallad och grillad färskpotatisPortioner. Blanda olivolja och chili och pensla potatisarna med det före grillningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.