Picklade grönsaker - se & gör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 små burkar
  • 12 stånd fänkål
  • 12,5 dl vatten
  • 11,25 dl risvinsvinäger
  • 11 dl socker
  • 11,5 msk salt
  • 11 thaichili
  • 12 små burkar 2 stånd fänkål 2,5 dl vatten 1,25 dl risvinsvinäger 1 dl socker 1,5 msk salt 1 thaichiliKoka upp vatten, vinäger, socker och salt. Halvera fänkålen, skär bort toppen på dem och strimla resten fint. Lägg tillsammans med strimlad chili i en väl rengjord glasburk och slå på den heta lagen. Låt svalna och förslut sedan med lock.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.