Och vill man kan man ju alltid byta ut currypastan mot en annan färg, röd är gott och vad jag vet finns det grön (som ska vara starkare) oc hsedan en massa specialvarianter
Om du vill kan du smaksätta päron- ochkiwimarmeladen ytterligare med lite nystött kardemumma eller med en kanelstång, men jag tyckte marmeladen var god precis som den var
4 4 port bulgur eller annat gryn (gärna fullkorn) 340 g majskorn 1 kruka mynta 1 vitlöksklyfta salt och peppar 4 port laxfilé (à 140 g) 1/2 msk olivolja 1/2 påse salladslök (à 125 g) 4 tomater Lägg till i inköpslistan
Här kommer ett ljuvligt gult recept, perfekt för mörka, kalla höst- och vinterkvällar. Det är en gryta med koksmjölk, curry och grönsaker som kan förgyllas med kyckling- eller quornbitar
FacebookSkriv utE-postGoogleGillaGilla Laddar. Hjortsadel med mild viltsmak serverat tillsammans med en mustig blåbärssås med rödvin, en krämig och len potatispuré efter ett recept av Heston Blumentahl samt smörstekt guloch svart trumpetsvamp
Lägg linserna i ett durkslag och skölj dem under rinnande kallt vatten. Soppan får lite extra stuns av att den innehåller både "vanlig" gul curry samt grön currypasta
Finstrimla vitkålen i matberedare och skölj väl. Halvera lökarna och skiva dessa mycket tunt för hand. Blanda grönsaker och salt i en stor skål, "slaka" genom att några gånger pressa salladen hårt mot botten, tills vätskan kommer fram
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.