Denna matiga och goda soppa, med bland annat vitkål, potatis, paprika och het grön currypasta, satte verkligen fart mitt blodomlopp och ökade säkert min kroppsvärme med några grader
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kasslermed ananas och champinjoner blev det till middag idag. Och i spisen har jag ju ugnen, eller ugnarna för det är en spis med dubbelugn (Bild HÄR >>) De allra flesta byter troligtvis ut spisen när den går sönder men jag har varit så nöjd med den här så det fick bli en lagning istället
Det gäller med andra ord att verkligen njuta så mycket som mänskligt möjligt nu de sista veckorna vi har kvar innan hösten gör sitt intåg, för jo, rätt vad det är så är även augusti över och löven börjar gulna ännu en gång
Smaka av med soja, salt och peppar. Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.