Rätten blev i slutändan friterad sötpotatismed rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt
Mixa sötpotatisblandningenmed kikärtor, lite extra olivolja till en slät hummusliknande röra. goda och mättande vegan-wraps med de här enkla stekpanne-bröden
Servera den rostadesötpotatisenmed den vitlöksstekta svampen och salladen. Skala och riv ingefära och vitlök på ett rivjärn och blanda medsötpotatisen på en plåt
Den här varianten är egentligen inte mycket annorlunda, men det blir ändå en extra twist. Skär av ändarna på sötpotatisarna, klyv dem (med skalet på) på mitten och skär sedan varje halva i sex klyftor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.