Ja, vi hade tänkt att det skulle bli lite personligt i vårt kök idag, det är nämligen det som är temat för månadens sötsak i bloggen "Söta saker" Det är fritt att tolka det hur man vill, men vi behövde inte fundera särskilt mycket på vad vi skulle bidra med denna månaden, vi valde direkt att baka Ullas pepparkakor
Pajdeg2 dl mjöl0,5 dl socker75 g kallt smör2 msk sirap1 äggulaSätt på ugnen på 150 grader. Blanda ihop allt till en fast deg, låt den vila, gärna i kylen ca 30 minuter
1) Sätt ugnen på 100 grader. 2) Rör ihop alla ingredienser noga så att alla kryddor blandas. 3) Baka ihop till en jämn rulle något mindre än köttfärslimpa, utan håligheter
Ugnen. 200 grader Tid. 1½ - 2 timmar. 1) Lägg lergrytan i blöt 15-30 minuter. 2) Skära steken i bitar och bryna köttet i fett så de får lite färg, salta och peppra
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Inlägget innehåller köplänkar (adlinks) till Bodystore, Lagerhaus, Granit och Bagaren och Kocken. Göra kombucha – recept, tips och personliga favoriter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.