Recept. 1. Hetta upp olja i en stekpanna och bryn biffarna på medelhög värme ca 1 min på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta. Lägg ner biffarna i såsen och låt dem sjuda i ca 10 min. 601 kcal, 34 g protein, 30 g fett, 44 g kolhydrater 500 g Köttfärs - Nöt. 1 st klyftor Vitlök Vanlig. 1 tsk Paprikakrydda. 1 tsk Timjan - torkad. 1 tsk Salt Fint. 1 krm Svartpeppar Malen. 1 msk Olivolja. 1 msk Basilika - fryst. 1 tsk Balsamvinäger. 1 msk Tomatpuré. 1 tsk Grönsaksbuljong. 1 tsk Honung. 1 krm Salt Fint. 1 krm Svartpeppar Malen. 1 krm Salt Fint. 1 msk Olivolja. 1 msk Vinäger
Låt eftersteka ca 5 minuter under lock eller folie eller i ugnen på 175 grader så att biffarna blir genomstekta. Lägg upp pannbiffarna på fat efter hand och när du stekt Lägg i löken i pannan med pannbiffarna, höj värmen och slå på 1 dl vatten. 1 ägg. 1,5 dl mjölk. 1 tsk flytande kalvbuljong. 1 tsk torkad mald ingefära. 1 tsk socker. 1 dl vatten. 1 krm vitpeppar. 1 tsk kinesisk soja
Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa. 1. Dela degen i 4-6 bitar och platta ut till runda kakor, cirka 10 centimeter i diameter. Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Receptet är för 2 personer. 1 dl havredryck eller mjölk. 50 g smör (kan ha tagit lite mer för att få till rätt konsistens på den gryniga massan). 11/4 dl fiberhavregryn. 1 tsk salt
Grundrecept - Macarons. Jag väger och häller upp allt i små bunkar först. Grundrecept - Macarons. Under tiden (jag vet, sjukt besvärligt för att inte tala om stressande)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.