Servera raggmunkarnamedfläsket och rårörda lingon. Spara flottet till stekningen av raggmunkarna. Fräs lite smör i stekpannan medfläskflottet och klicka i lite smet
Låt koka upp och smaka av med gelé, eventuellt lite salt och peppar. Vill du ha tjockare sås, red av med lite redningsmjöl Servera med gelé, sockerärtor och pressad potatis
Servera medraggmunkarna och lingonsylt. Skiva det rimmade fläsket och stek i het panna. 1500 g rimmat sidfläsk. 500 g rimmat sidfläsk lingonsyltGör en smet av ägg, mjöl och mjölk
4 Raggmunk 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 2 ägg 1/2 tsk salt 900 g fast potatis 2 msk smör eller margarin 3 morötter 400 g skivat rimmat bogfläsk 1 tsk smör eller margarin Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
#ts-takeover-wrapper {. Stek raggmunkarna i stekpanna två åt gången i smör på medelvärme. Raggmunkar är verkligen allas favorit här hemma och går alltid åt i ett nafs
Servera PerMorbergs pannkakor med färska bär som är mosade med råsocker. Grädda dina pannkakor i het panna med smör som du vill ha dem, med lagom färg på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.