Servera raggmunkarnamedfläsket och rårörda lingon. Bred ut varje raggmunkmed en stekspade och stek dem på medelvärme någon minut på varje sida så att de blir gyllenbruna
raggmunkmedstektfläsk till lunchen idag. Idag blev det lite oväntat att vara hemma med barnen då Tindra har haft ont i magen i natt och vaknade med feber
gör tunna raggmunkar i handen och stek dom frasiga i olja och smör. Detta är svensk husmanskost när den är som bäst och steker man dessa riktigt knapriga så är det inga familjemedlemmar som kan motstå dessa munkar
4 Raggmunk 2 dl vetemjöl 4 dl mjölk 2 ägg 1/2 tsk salt 900 g fast potatis 2 msk smör eller margarin 3 morötter 400 g skivat rimmat bogfläsk 1 tsk smör eller margarin Till servering lingonsylt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.