Ja, långlagad är verkligen rätta namnet, min fläskkarré fick stå ca 4 timmar i ugnen på låg värme och jisses vad gott det blev. Ingredienser till fläskkarrénca 1,2 kg fläskkarré i bitca 15 salviablad2 kvistar rosmarin3 vitlöksklyftor1 tsk fänkålsfrön2 msk olivoljasalt och peppar2 dl vitt vinIngredienser såsenskyn ifrån stekenca 2 dl matlagningsgräddeca 1 dl vattenca 2 msk mjöl2 msk svartvinbärssaft1 msk rödvinbärsgelé1 msk soja1 msk köttfondsalt och pepparSätt ugnen på 140 grader. -) ca 1,2 kg fläskkarré i bit
Nr 1940, 54 kr svensk fläskfilé, gärna ekologisk. 1. Gratäng. Sätt ugnen på 200°. Skölj och putsa purjo, dela dem i tre bitar och halvera bitarna på längden
Servera fläskfilén i sin sås och servera med de rostade rotfrukterna. Putsa fläskfilén och skär i ca 2,5 cm tjocka skivor. Lägg tillbaka fläskfilén och ev köttsaft i pannan och låt koka med i ca 3 minuter. 700 g fläskfilé. 700 g fläskfilé smör och neutral olja att steka i salt och peppar
Putsa fläskfilén fri från fett och skär bort hinnor. 600 g fläskfilé. 600 g fläskfilé olivolja 0,5 krm peperoncino (chilifrukt), smulad 1 citron, rivet skal persilja, finhackad
Fläsklägg. Häll av fläskläggen och lägg ner i grytan med löken och morot. Värm fläskläggen innan du serverar den med rotmos och några olika sorters senap
600 g fläsk- eller kalvfilé. 600 g fläsk- eller kalvfilé 1 rödlök 2 klyftor vitlök 1 msk smör salt och svartpeppar 1 dl vatten 1 msk kalvfond 2 dl crème fraiche 1 msk frysta örter 1 röd paprika 100 g urkärnade gröna oliver färsk oregano, att garnera med