Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 1 1/2 dl Vetemjöl 4 dl mjölk (3 %) 4 st Ägg 2 msk Strösocker salt (en nypa)
Klassisk våffla med en klick lättvispad grädde och färska hallon♥. Du behöver4 portioner125 g smör2 dl mjölk4 dl vetemjöl2 ägg1 tsk bakpulver2 dl kallt vattenVispgräddeFärska hallon/blåbärFlorsockerGör såhärSmält smöret och låt det svalna
Tunnpannkakor (flyttade på från förra veckan). Hittade receptet här på Jennys Matblogg. Panerad fisk, kall örtsås och potatis (flyttade på från förra veckan)
Oftast smaksätter jag med dill, men jag gillar även persilja eller gräslök. Dock har jag rödlök istället för mammas originalrecept som innehåller gul lök
Idag ska vi träffa några vänner och deras barn i en lekpark och leka. Det är alltid sån stress med lunch när man kommit hem, så det bästa är att ha med sig lite picknick
Potatispannkakor är en jättebra resträtt att laga om du har kokt potatis över. Vi är inga pannkaksälskare, men denna variant med potatis är både smakrikare och matigare än originalet, så vi tycker att den funkar riktigt bra att käka som middagsmat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.