Hetta upp en stekpanna med smör. Smaka av med soja. Stek ca 2-3 min per sida på medelhög värme så att köttet får lite färg. 5 dl mango chutney (medelstark) 2. 5 dl mango chutney (medelstark). 5 dl mango chutney (medelstark) 2
Blanda med olivolja, salt och peppar. Till denna rätt serverar man självklart en härlig sallad med säsongens grönsaker som man marinerar i olivolja och kryddor efter egen smak
Stek bananerna i mitten på pannan, pudra med curry innan du vänder dem. Servera med ris, extra jordnötter, kokosflingor, mango chutney och sambal oelek
Pepprigfläskfilégryta på ytterfilé. Servera grytan medpotatiskakan och sparrisen. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche
Skär upp potatiskakan i rutor och servera tillsammans medfläskfilégrytan. Även fläskfilégrytan är jättegod, speciellt såsen som är så god men också jätteenkel
Fick ett sånt sug efter just fläskfilé med krämig rosépeppar då jag inte använt den på länge. Jag mixade ihop en god sås på lite sweet chili, vitlök, schalottenlök och paprika, spädde med grädde och det blev en sån riktig dundergod middag
Ett gott och lite ”lättare” alternativ till potatisgratängen med inspiration från mitt kök 2012. Smörj 4 små portionsformar med smör och fördela blandningen jämt. Toppa medmed den rivna osten och baka i ugnen cirka 20-30 minuter, 175 grader
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.