2 dl
ris 4 dl vatten 1 krm salt 800 g fläskfilé salt och peppar, efter behag ca 280 g bacon (2 pkt) 2 purjolökar smör eller olja, till stekning 200 g gorgonzola, eller efter behag 6 dl grädde
Sallad 1 röd paprika 1 gul paprika 1 grön paprika 2 normalstora morötter 1 bukett broccoli 10 rädisor 1 normalstor slanggurka, urkärnad och skalad 5 msk olivolja extra virgin 2 krm salt 3 krm svartpeppar 0,5 citron
Slå av vattnet och mosa potatisen med en potatismosare. Smaka av med salt och peppar. Koka upp en kastrull med saltat vatten och lägg ner sparrisen i 2 minuter. Öka ugnstemperaturen till 275°C med grilleffekt i vanlig ugn och 250°C i varmluft
Hetta upp en stekpanna med smör. Smaka av med soja. 500 g fläskfilé 1 st purjolök Fläskfilé i skivor. Stek ca 2-3 min per sida på medelhög värme så att köttet får lite färg. 5 dl mango chutney (medelstark) 2. 500 g fläskfilé. 5 dl mango chutney (medelstark). 500 g fläskfilé 1 st purjolök smör att steka i 0. 5 dl mango chutney (medelstark) 2
4 500 g högrev olja (till stekning) 4 schalottenlökar 3 röda paprikor 1 chili 4 pressade vitlöksklyftor 1 tsk spiskummin 2 tsk paprikapulver 3 msk kalvfond 5 dl vatten 6 medelstora potatisar 3 msk tomatpuré salt peppar 2 dl rysk yoghurt (17%) ev färsk timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Avsluta med att strössla över persilja och chiliflakes innan servering. Skiva fläskfilén i centimetertjocka skivor och bryn hastigt runt om i baconfettet
4 1 fläskfilé (putsad, à ca 600 g) 1 msk olja 1/2 tsk salt 1 krm peppar 250 g körsbärstomater 200 g mozzarella 1 vitlöksklyfta 1/2 kruka basilika Potatissallad 8 potatisar 150 g sockerärtor 8 soltorkade tomater i olja 1/2 kruka basilika 65 g ruccolasallad 2 msk olivolja balsamvinäger salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.