Pepparkaks- och saffranspolynéer
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 200 g smör
  • 200 g vetemjöl
  • 2 msk vispgrädde
  • 2 msk vatten
  • 100 g hasselnötskärnor
  • 3.3 dl florsocker
  • 1 tsk kanel
  • 0.5 tsk kardemumma
  • 0.5 tsk ingefära
  • 0.5 tsk nejlika
  • 3 st äggvita
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk smör
  • 0.5 g saffran
  • 200 g vit choklad

Beskrivning

Kommentarer

  • codebuilders

     - 

    Ser gott ut. Ska jag testa att göra till helgen. Muuummmms!

Logga in eller Registrera för att kommentera.