Ni missar väl inte att göra ett besök hos min kära vän Sabina och hennes fina blogg Sweet and simple, även hon har en Saffranstema vecka med massor av goda och vackra bakverk att inspirera till julbakning
Blanda alla ingredienser i en kastrull och koka upp. Sänk värmen och låt kolan småkoka i 7 minuter. Tänk på att du inte får röra i kolan under koktiden
Hej från frisörstolen. Flexade ut lite tidigare idag för att hinna med ett frisörbesök, det tar sin lilla tid när allt mitt hår ska klippas och så ny fräsch färg
Men det är ju då som julbaket och pyntade verkligen visar sin kraft. December är här och adventsstämningen har kickat igång, trots bristen på snö och en overload av jobb
Ingredienser Portioner. 12 75 g smör eller margarin 25 pepparkakor Fyllning 280 g ädelost (gräddädelost) 2 dl crème fraiche Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen