PEANUT CASSEROLE - JORDNÖTSGRYTA
elkotts
elkotts
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 sötpotatisar beroende på storlek
  • ½ purjolök
  • 700 g tofu
  • 1 msk kokosolja till stekning
  • 1 dl crunchy jordnötssmör
  • 1 burk kokosmjölk
  • 400 ml
  • ½ blomkål
  • 2 msk tamarisoya
  • 1 tsk sesam olja
  • 1 tsk kokosolja
  • 1,5 msk tomatpuré
  • 1 tsk sabal oelek
  • 1 cm färsk ingefära
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 lime
  • 1 tsk koriander
  • Salt och peppar
  • 225 grader ca
  • 20 minuter
  • 700 g tofu
  • 1 tbsp coconut oil
  • 1/3 cup crunch
  • 400 ml
  • ½ ca
  • 2 tbsp tamari
  • 1 tsp sesam oil
  • 1 tbsp coconut oil
  • 1,5 tbsp tomat
  • o puré
  • 1 tsp sabal oelek
  • 1 cm fresh ginger
  • 1 garlic clove
  • 1 lime
  • 20 min

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.