1 sleeve
graham crackers (or sub similar gluten free cracker/cookie)
4.5 Tbsp
melted vegan butter or coconut oil
12 ounces
firm silken tofu, slightly drained and patted dry
1/2 cup
creamy salted natural peanut butter (I like Trader Joe’s brand)
1/4 cup
agave nectar or maple syrup (or sub honey if not vegan)
1 14- ounce
can (~ 1/34 cups) full fat coconut milk OR coconut cream, chilled overnight (no shaking the can! You want the cream and liquid to remain separate)
1 cup
semisweet dairy-free chocolate chips
1/3 cup
non-dairy milk (I used full fat coconut, but almond milk is fine, too)
Som vegansk rätt är den här Biriyanin näringsrik, mättande med lång mättnadstid och den ger dessutom fullvärdigt protein med kombinationen ris och linser
The post Nyttiga Peanutbuttercups appeared first on ceciliafolkesson. Nyttiga Peanutbuttercups Några rutor mörk choklad 1 klick kokosolja Jordnötssmör Gör så här
Dessa goda bitar går att göra året runt. Jordnötssmör och choklad, fantastisk kombination. Recepten jag hittade innehöll lika mycket florsocker som jordnötssmör
GF, Vegan & Sockerfria Jordnötssmörkakor. Everything with peanutbutter gets my attention, hehe. 5 dl salted peanutbutter, unsweetened. Shape the dough into 7 balls and flatten them slightly with your hand palm, then use a fork to flatten more and create a lovely fork print on top of your peanutbutter cookies
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.